Anja draagt bij aan het Innovatiefonds voor Hersenletsel van de stichting BreinPijn Nederland

Beeldend kunstenaar Anja C. Pieké

Kunstenares en illustrator Anja C.Pieké heeft zelf Niet Aangeboren Hersenletsel. In februari 2018 werd zij al fietsend geschept door een hardrijdende auto. Ze liep ernstig trauma op aan haar hoofd en hersenen, en enkele botbreuken waaronder een oogkasbreuk. Het is nu ruim een jaar later. Na meerdere operaties herstelt Anja nog steeds, maar ze zal altijd hersenletsel blijven houden. Anja aquarelleert voor Hersenletsel en steunt daarmee de stichting BreinPijn Nederland.

 

 

 

 

GEDENKSTEEN FRONT I EN II

GEDENKSTEEN FRONT VIII

GEDENKSTEEN FRONT I EN II

GEDENKSTEEN FRONTVIII

Deze twee unieke aquarellen van historische gedenkstenen op de muren van de vestingwerken van Hellevoetsluis zijn door Anja geschilderd in de oorspronkelijke heraldische kleuren. Ze deed ook historisch onderzoek naar de beeldhouwwerken en naar de geschiedenis van de afgebeelde familiewapens. Wanneer u een of beide ingelijste prenten koopt, dan ontvangt u het historische achtergrondverhaal erbij.
De prenten van 46,5 bij 46,5 cm zijn ingelijst in white washed eikenhouten lijsten, in passe-partouts en achter glas. De prenten kosten € 250,00 per stuk, inclusief btw en exclusief verzendkosten. Daarvan gaat 50% naar de kunstenares en 50% naar de stichting BreinPijn Nederland.
Als u een of beide prenten wilt aanschaffen, dan gaat u naar onze webshop.
Uw bijdrage komt ten goede aan het Innovatiefonds voor Hersenletsel van de stichting BreinPijn Nederland. Namens Anja, hartelijk dank.