Stichting BreinPijn ‘Helpen bij Hersenletsel’ gaat Gouden Speld van Verdienste uitreiken

Maandag 30 juli 2018, werd het Comité van Aanbeveling van de Stichting BreinPijn ‘Helpen bij Hersenletsel’ officieel geïnstalleerd tijdens een bijeenkomst in de Praktijk Hulp bij Hersenletsel te Maarn.

De gouden Speld van Verdienste
Stichting BreinPijn ‘Helpen bij Hersenletsel’ wil het veranderde leven als gevolg van Niet Aangeboren hersenletsel blijvend en breed onder de aandacht brengen en doet dat onder andere met de jaarlijkse uitreiking van de Gouden Speld van Verdienste voor iemand of een organisatie die zich bijzonder heeft weten te onderscheiden op het gebied van (de hulp bij) Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).
Het Comité van Aanbeveling: (van links naar rechts) Jenny Palm, Peter Timofeeff, Wies Oldenkamp, Harmen Hidding. (Niet op de foto: Yorick Smakman)

Deskundigen doen de voordracht
Het Comité van Aanbeveling gaat de jaarlijkse voordrachten verzorgen. Voorzitter van het Comité van Aanbeveling is drs. Jenny Palm, bekend neuropsycholoog met een groot aantal boekuitgaven op haar naam waarin het leven met Niet Aangeboren Hersenletsel wordt belicht. Het comité bestaat verder uit: Wies Oldenkamp, interim directeur-bestuurder in de zorg, Peter Timofeeff, tv-persoonlijkheid en oud-weerman, Harmen Hidding, peercounselor neurorevalidatie bij Reade, Yorick Smakman, tekstschrijver en onderzoeksjournalist. Verder heeft het comité en vacature die zo spoedig mogelijk wordt ingevuld.
Alle leden van het comité zijn deskundig als het om Niet Aangeboren Hersenletsel gaat. Dat maakt dan ook dat de veelal persoonlijke en goed ingevoerde voordrachten van het comité voor de Gouden Speld van Verdienste personen of instelling kunnen betreffen in alle geledingen van het enorm brede gebied van Niet Aangeboren Hersenletsel.

‘Mijn Band met het Brein’
Als onderdeel van de campagne ‘Mijn Band met het Brein’ van de Stichting BreinPijn ‘Helpen bij Hersenletsel’ zal de eerste Gouden Speld van Verdienste worden uitgereikt in op 11 mei 2019, gekoppeld aan een landelijk cultureel evenement waarin de talenten van cliënten met Niet Aangeboren Hersenletsel centraal zullen staan.

En er waren natuurlijk gebakjes…

Heldenspeld
U kunt voor uzelf of iemand die u goed kent de Heldenspeld ook bestellen. U draagt bij aan herkenning en erkenning van Niet Aangeboren Hersenletsel en u steunt het Innovatiefonds van de stichting BreinPijn ‘Helpen bij Hersenletsel’ . Bestel de speld in onze webshop.