MAAK NU JE SYMPATHIE WAAR VOOR DE WINNARES VAN DE GOUDEN SPELD VAN VERDIENSTE VOOR NIET AANGEBOREN HERSENLETSEL!

Alle 10.000 Facebooklezers die tot nu toe kennisnamen van het Project Overprikkeling heel erg bedankt voor jullie belangstelling en voor jullie bereidheid om ons financieel te ondersteunen!

DE LAATSTE PRIKKEL – GEEF NU VOOR PROJECT OVERPRIKKELING

Project Overprikkeling van Ariana van Schaaijk en haar medewerkers kreeg op 11 mei 2019 de gouden Speld van Verdienste voor opvallend goed werk voor mensen met hersenletsel. De prijs werd uitgereikt door het onafhankelijke Comité van Aanbeveling van de stichting BreinPijn Nederland onder voorzitterschap van neuro-psycholoog en hersenletselspecialist drs. Jenny Palm.

Wat doet Project Overprikkeling? De organisatoren hebben contacten met mensen in 56 landen. Het project heeft slachtoffers die aan overprikkeling bij hersenletsel lijden wereldwijd samengebracht in één doelgroep opdat er wetenschappelijk onderzoek naar overprikkeling kan komen. In meer dan 56 landen zijn er mensen die aan overprikkeling lijden als gevolg van Niet Aangeboren Hersenletsel. Zij lijden in stilte, buitengesloten van ons dagelijks leven. Project Overprikkeling heeft een website in 14 talen en een patiënten belangenorganisatie opgezet, verder lotgenoten Facebookgroepen opgezet in het Nederlands en in het Engels.

Er ligt een goed gefundeerde basis van een onderzoek gereed voor wetenschappelijke afronding. Dat onderzoek moet worden afgemaakt maar dat kost veel geld. 23 juni is de Dag van Overprikkeling waarop landelijk en via relaties elders in de wereld aandacht wordt gevraagd voor de stille epidemie van mensen met hersenletsel die geïsoleerd door het leven gaan. Help Project Overprikkeling met uw bijdrage voor wetenschappelijk onderzoek. Het is keihard nodig.

U kunt ons helpen! Dat kan hier, onder vermelding van ‘Project Overprikkeling’.

Of stort uw bijdrage op bankrekening: NL 80 RABO 0325 462 909 van stichting BreinPijn Hellevoetsluis, onder vermelding van ‘Project Overprikkeling’.