‘KRACHTTOER VOOR HERSENLETSEL’ 2019 – TEAM BREINPIJN

Een wielerequipe van formaat. Zij gaan 29 en 30 juni in 24 uur 645.9 km fietsen voor Niet Aangeboren Hersenletsel georganiseerd door stichting BreinPijn Nederland ‘Helpen bij Hersenletsel’. We stellen ze één voor één aan u voor.
 
ARTHUR WIEFFERING

Vandaag Arthur Wieffering, globetrotter, fietsfanaat, sportgek, en sympathieke vader van twee kinderen. Hier is zijn verhaal:

‘Hoi, ik heet Arthur Wieffering, ben 43 jaar en ik kom uit Den Haag. Ik ben een zelfstandig ondernemer en heb jarenlang over de wereld gereisd. Liefst met de fiets. Nuria en Indy zijn mijn twee kinderen, die beiden ook van fietsen houden. Na de MAVO ben ik de wereld ingetrokken. Ik hield van sporten, sporten en nog eens sporten, en daar kwam toen het wereldreizen bij. Later werkte ik als fotograaf voor avontuurlijke reisbestemmingen. Waarom vind ik deze duursportprestatie van BreinPijn belangrijk? Een loodzware uitdaging, maar ik vertrouw op de inzet en het doel van het team en de organisatie er omheen. Dat motiveert én de kans om bewustzijn en aandacht te creëren voor een relatief onbekend, maar groot probleem zoals Niet Aangeboren Hersenletsel. Een ziektebeeld dat eigenlijk extreem aanwezig is in onze samenleving. Dat alles samen maakte de keuze voor mij heel eenvoudig. Ik heb weken- tot maandenlang reizen gemaakt op de fiets, soms door woestijnen, soms een weekje door de bergen. Ik mag me gelukkig prijzen. Als ik denk aan Niet Aangeboren Hersenletsel, het doel waarvoor we fietsen, dan realiseer ik me steeds weer dat we ons als samenleving onvoldoende bewust zijn van de impact en schaal van het ziektebeeld. Dat is een maatschappelijke verantwoordelijkheid waar ik me graag voor inzet’.

 

U kunt ons helpen: koop 1 meter voor 1 mens! Dat kan hier: http://bit.ly/2v5TdL3 of hier: http://bit.ly/2GlsUXE onder vermelding van ‘Een Meter Per Mens’.

Of stort uw bijdrage op bankrekening: NL 80 RABO 0325 462 909 van stichting BreinPijn Hellevoetsluis, onder vermelding van ‘Een Meter Per Mens’.

Lees ons hele verhaal hier

DELEN IS HELEN!
STEUNEN IS STORTEN!