‘KRACHTTOER VOOR HERSENLETSEL’ 2019 – TEAM BREINPIJN
 
Een wielerequipe van formaat. Zij gaan 29 en 30 juni in 24 uur 645.9 km fietsen voor Niet Aangeboren Hersenletsel georganiseerd door stichting BreinPijn Nederland ‘Helpen bij Hersenletsel’. We stellen ze één voor één aan u voor.
 
BRAM SCHOT

Vandaag Bram Schot van Daka Sport. Deze boomlange wielrenner is onze toeverlaat in het Kernteam van de Krachttoer. Samen met Wim Fortuin en Paul van Dam waakt hij over veiligheid en logistiek van een niet misselijk rondje Holland:

‘Hallo, ik heet Bram Schot. Ik ben 47 jaar, geboren op 8 juni 1971 in Brielle, waar ik tegenwoordig ook nog woon. In het dagelijks leven ben ik inkoper en productmanager bij DAKA Sport in Rotterdam. Ik ben getrouwd met Annette en ik heb twee zonen (Bastiaan van tien en Dave van negen). Ik kom dus uit Brielle. Na de Mavo ben ik naar de MDS (Detailhandel) gegaan en heb ik nog een jaar een toeristische opleiding gedaan. Diverse banen volgden, en in augustus 1998 ben ik begonnen bij DAKA Sport. Na jarenlang fanatiek op redelijk niveau te hebben getennist ben ik een jaar of tien geleden begonnen met wielrennen. Een hobby die nu een beetje is ‘doorgeslagen’.
Waarom wil ik deze duursportprestatie met het team van BreinPijn graag leveren?
Wim Fortuin en ik hebben in 2018 24 uur gefietst voor KiKa en wij wilden dit jaar weer een goede doelen 24 uurs evenement opzetten. Weer voor KiKa of eens voor iets anders? Aangezien Wim reeds verbonden was aan de stichting Breinpijn Nederland was het onder andere mijn idee om het evenement dit jaar voor Niet Aangeboren Hersenletsel te gaan fietsen. Eenmaal (juni 2018) heb ik een 24 uurs evenement gefietst. Verder heb ik eenmaal meegedaan aan Alpe D’Huzes en tweemaal aan de Giro Di KiKa (1.000 km in diverse etappes in Italië). Ik heb erg veel zin in deze uitdaging. De presentatie en de uitreiking van de Gouden Speld van Verdienste 2019 voor Niet Aangeboren Hersenletsel vond ik enorm indrukwekkend.’

 

U kunt ons helpen: koop 1 meter voor 1 mens! Dat kan hier: http://bit.ly/2v5TdL3 of hier: http://bit.ly/2GlsUXE onder vermelding van ‘Een Meter Per Mens’.

Of stort uw bijdrage op bankrekening: NL 80 RABO 0325 462 909 van stichting BreinPijn Hellevoetsluis, onder vermelding van ‘Een Meter Per Mens’.

Lees ons hele verhaal hier

DELEN IS HELEN!