‘KRACHTTOER VOOR HERSENLETSEL’ 2019 – TEAM BREINPIJN
 
Een wielerequipe van formaat. Zij gaan 29 en 30 juni in 24 uur 645.9 km fietsen voor Niet Aangeboren Hersenletsel georganiseerd door stichting BreinPijn Nederland ‘Helpen bij Hersenletsel’. We stellen ze één voor één aan u voor.
 
ED LOKHORST

Vandaag ‘The Mountain’ Ed Lokhorst. Een beul op de trappers, het hoogste punt van Nederland, en een vertrouwenwekkende kopman voor Team BreinPijn:

‘Hallo, mijn naam is Ed Lokhorst. Ik ben geboren op 8 december 1967 in Nunspeet op de Veluwe. Tegenwoordig woon ik in Zwolle en heb twee kinderen. De jongste doet nu eindexamen VWO, en de oudste studeert inmiddels al weer twee jaar in Groningen. Voor mijn beroep ben ik interim-manager. Mijn jeugdjaren liggen in Nunspeet. Ooit ben ik begonnen in de technische hoek, en ik ben daarna doorgegaan naar uiteindelijk een afgeronde studie aan Nyenrode University General Management. Waarom ik deze duursportprestatie met het team van BreinPijn graag wil leveren? Uiteraard om geld te verzamelen en aandacht te vragen voor Niet Aangeboren Hersenletsel, maar als goede tweede ook voor de sportieve uitdaging. Ik fiets sinds een jaar of tien waarvan de laatste vijf jaar wat intensiever. Ik heb een paar maal rond de 300 en 400 kilometer achter elkaar door gefietst. Wat lijkt het me mooi om nu 645.9 km te fietsen voor een geweldig goed doel.’

U kunt ons helpen: koop 1 meter voor 1 mens! Dat kan hier: http://bit.ly/2v5TdL3 of hier: http://bit.ly/2GlsUXE onder vermelding van ‘Een Meter Per Mens’.

Of stort uw bijdrage op bankrekening: NL 80 RABO 0325 462 909 van stichting BreinPijn Hellevoetsluis, onder vermelding van ‘Een Meter Per Mens’.

Lees ons hele verhaal hier

DELEN IS HELEN!