‘KRACHTTOER VOOR HERSENLETSEL’ 2019 – TEAM BREINPIJN
 
Een wielerequipe van formaat. Zij gaan 29 en 30 juni in 24 uur 645.9 km fietsen voor Niet Aangeboren Hersenletsel georganiseerd door stichting BreinPijn Nederland ‘Helpen bij Hersenletsel’. We stellen ze één voor één aan u voor.
 
JACQUES HELDEROP
Vandaag Jacques Helderop, de powertank uit Maassluis met van Team BreinPijn de meeste kilometers binnen 24 uur in zijn benen. Een man van weinig woorden:

‘Ik ben Jacques Helderop, geboren in 1969 te Elburg. Ik ben nu weduwnaar en vader van Elin van 12 en Alec van 7. Wij wonen als gezin in Maassluis. Ik reed op zeventienjarige leeftijd mijn eerste fietswedstrijd. Ik nam deel aan de Nederlandse Topcompetitie, en fietste een seizoen voor het Franse C.S. Dammarie-Les-Lys. Ik raakte echt gepassioneerd voor het lange-afstand-fietsen met afstanden van boven de 500 kilometer en rijd sinds 2012 jaarlijks verschillende 24 uursraces, waaronder Zandvoort, Rad am Ring en Barcelona.
In 2018 werd ik derde in mijn leeftijdscategorie op het WK 24 uur tijdrijden in Borrego Springs en twaalfde overall. Ik reed er 689 km in 24 uur door de Coloradowoestijn. Van huis uit ben ik gedragsspecialist en eigenaar van ‘Satori Coaching & Training’. Ik werkte als trainer-coach met kampioenen als Bobbie Traksel, Teun Mulder en Michael Vingerling. Waarom vind ik deze duursportprestatie met het team van BreinPijn belangrijk? Ik vind het een geweldig initiatief. ‘Helpen bij Hersenletsel’, wat BreinPijn doet, komt ten goede aan heel erg veel patiënten en hun gezinnen in Nederland. Ik hoop dat Team BreinPijn dat meer bekendheid kan geven en er meer fondsen voor kan genereren. Daar werk ik graag aan mee.’

U kunt ons helpen: koop 1 meter voor 1 mens! Dat kan hier: http://bit.ly/2v5TdL3 of hier: http://bit.ly/2GlsUXE onder vermelding van ‘Een Meter Per Mens’.

Of stort uw bijdrage op bankrekening: NL 80 RABO 0325 462 909 van stichting BreinPijn Hellevoetsluis, onder vermelding van ‘Een Meter Per Mens’.

Lees ons hele verhaal hier

DELEN IS HELEN!