‘KRACHTTOER VOOR HERSENLETSEL’ 2019 – TEAM BREINPIJN
 
Een wielerequipe van formaat. Zij gaan 29 en 30 juni in 24 uur 645.9 km fietsen voor Niet Aangeboren Hersenletsel georganiseerd door stichting BreinPijn Nederland ‘Helpen bij Hersenletsel’. We stellen ze één voor één aan u voor.
 
JUSTIN LEWIS
‘The back bone’s connected to the neck bone’
Vandaag Justin Lewis. Vrij naar de bekende song van The Famous Myers Jubilee Singers uit 1928: in een team is alles onderling verbonden met elkaar. Justin is de vanzelfsprekende ruggengraat van Team BreinPijn. Hier is het verhaal van deze sympathieke Engelsman:
 
‘Ik ben Justin Lewis. Geboren in Londen op 28 juni 1958. Ik woon nu 25 jaar in de buurt van Rotterdam, momenteel in Berkel en Rodenrijs. Ik ben getrouwd en heb 3 stiefkinderen (37, 33 en 30) en 2 stiefkleinkinderen (15 en 13) De twee jongsten wonen in Rotterdam, maar mijn stiefdochter en kleinkinderen wonen in Sydney. Ik ben docent Economie en Engels in Rotterdam. Andere interesses zijn muziek en ik lees af en toe wat. Verder ben ik fan van West Ham United en ‘Professional Londoner’. Ik fiets sinds 1985, het moment dat ik met voetballen stopte. Ik heb veel tijdritten gewonnen in Engeland, en reed af en toe redelijk in wegwedstrijden. Ik fiets al lang geen wedstrijden meer, maar zoek andere sportieve uitdagingen op de fiets en in de sportschool. Ik hoop mijn fietservaring te kunnen gebruiken om bij te dragen aan een succesvol verloop van de Krachtoer voor Hersenletsel. Ik doe in het bijzonder mee, omdat mijn vrouw verpleegkundige is, en ik door haar ervaringen weet wat Niet Aangeboren Hersenletsel betekent voor de mens die het heeft en de familie om zo iemand heen. Ik doe natuurlijk ook mee omdat ik Jacques en Vincent goed ken, en wij hopen gezamenlijk een positieve bijdrage te leveren aan deze duursportprestatie.’

U kunt ons helpen: koop 1 meter voor 1 mens! Dat kan hier: http://bit.ly/2v5TdL3 of hier: http://bit.ly/2GlsUXE onder vermelding van ‘Een Meter Per Mens’.

Of stort uw bijdrage op bankrekening: NL 80 RABO 0325 462 909 van stichting BreinPijn Hellevoetsluis, onder vermelding van ‘Een Meter Per Mens’.

Lees ons hele verhaal hier

DELEN IS HELEN!