‘KRACHTTOER VOOR HERSENLETSEL’ 2019 – TEAM BREINPIJN
 
Een wielerequipe van formaat. Zij gaan 29 en 30 juni in 24 uur 645.9 km fietsen voor Niet Aangeboren Hersenletsel georganiseerd door stichting BreinPijn Nederland ‘Helpen bij Hersenletsel’. We stellen ze één voor één aan u voor.
 
KRISTEL AKKERMANS

Vandaag Kristel Akkermans. Kristel heeft zojuist eventjes 20 Heldenspelden voor de Krachttoer verkocht. In haar eentje. Ze brengt de lach in ons team. Ze fietst van jongsaf over de rechte wegen van de Noordoostpolder, maar Kristel fietst in Team BreinPijn op de eerste plaats voor haar vriendin met hersenletsel:

 

‘IN GEDACHTEN RIJD IK VOOR HAAR’

‘Ik heet Kristel Akkermans en ben 36 jaar. Ik ben geboren op 8 december 1982 en ik kom uit de Noordoostpolder. Tegenwoordig woon ik in Zwolle. In het dagelijks leven sport ik graag, en ik houd van koken, muziek luisteren en een film kijken. Ik werk in Groningen, bij de Hanzehogeschool, bij het Instituut voor Rechtenstudies. Ik ben een echte boerendochter uit de polder. Mijn ouders hadden en hebben koeien. Zelf heb ik rechten gestudeerd in Groningen aan de Rijksuniversiteit. Ik heb als duursporter op de racefiets al wel wat kilometers in de benen. Waarom ik deze duursportprestatie met het team van BreinPijn ga leveren? Ik word graag uitgedaagd, en voor het goede doel sta ik helemaal te trappelen om in actie te komen. Bij Niet Aangeboren Hersenletsel spits ik direct mijn oren. Een goede vriendin van mij is aangereden door een automobilist. Zij heeft daar hersenletsel aan overgehouden. In gedachten rijd ik ook een beetje voor haar.’

U kunt ons helpen: koop 1 meter voor 1 mens! Dat kan hier: http://bit.ly/2v5TdL3 of hier: http://bit.ly/2GlsUXE onder vermelding van ‘Een Meter Per Mens’.

Of stort uw bijdrage op bankrekening: NL 80 RABO 0325 462 909 van stichting BreinPijn Hellevoetsluis, onder vermelding van ‘Een Meter Per Mens’.

Lees ons hele verhaal hier

DELEN IS HELEN!