‘KRACHTTOER VOOR HERSENLETSEL’ 2019 – TEAM BREINPIJN

Een wielerequipe van formaat. Zij gaan 29 en 30 juni in 24 uur 645.9 km fietsen voor Niet Aangeboren Hersenletsel georganiseerd door stichting BreinPijn Nederland ‘Helpen bij Hersenletsel’. We stellen ze één voor één aan u voor.
 
MARTIJN ZWIERS

Vandaag Martijn Zwiers. Niet de meeste ervaring op de racefiets, maar wel overborrelend van enthousiasme, deze geestelijk verzorger bij het Korps Mariniers van Defensie. En een man met een sterke moraal. Hier is zijn verhaal:

‘Hallo, ik ben Martijn Zwiers en ik ben onlangs 30 jaar oud geworden. Ik werd op 19 april 1989 geboren in Zutphen, en in mijn studententijd ben ik verhuisd naar Rotterdam. Daar woon ik nog steeds. Ik ben ongehuwd en heb geen eigen kinderen. Wel draag ik parttime (pleeg)zorg voor Jayden (8) en Ajay (6). Ik werk (na een studie Humanistiek) als geestelijk verzorger voor Defensie en ben geplaatst bij het korps mariniers. Naast deze enerverende baan vul ik mijn dagelijkse leven het liefst met hardlopen, een goed boek of samen met fijne vrienden. En sinds ruim een jaar kan ik hier het wielrennen bij rekenen. Ik ben dus een zeer onervaren racefietser. Waarom ik dan toch deze duursportprestatie met het team van BreinPijn wil doen? IK vraag het mezelf ook met enige regelmaat én lichte twijfel af. En iedere keer kom ik weer op het antwoord dat ik het fijn vind om mijn sportieve grenzen op te zoeken, en deze monsteruitdaging met dit team aandurf. Maar het echte antwoord is vooral dat ik me graag inzet om aandacht te vragen voor deze nog veel te weinig zichtbare en te weinig erkende aandoening van Niet Aangeboren Hersenletsel. En ik wil graag 24 uur afzien voor iemand die een heel leven met Niet Aangeboren Hersenletsel verder moet leven.’

U kunt ons helpen: koop 1 meter voor 1 mens! Dat kan hier: http://bit.ly/2v5TdL3 of hier: http://bit.ly/2GlsUXE onder vermelding van ‘Een Meter Per Mens’.

Of stort uw bijdrage op bankrekening: NL 80 RABO 0325 462 909 van stichting BreinPijn Hellevoetsluis, onder vermelding van ‘Een Meter Per Mens’.

Lees ons hele verhaal hier

DELEN IS HELEN!