‘KRACHTTOER VOOR HERSENLETSEL’ 2019 – TEAM BREINPIJN

Een wielerequipe van formaat. Zij gaan 29 en 30 juni in 24 uur 645.9 km fietsen voor Niet Aangeboren Hersenletsel georganiseerd door stichting BreinPijn Nederland ‘Helpen bij Hersenletsel’. We stellen ze één voor één aan u voor.
 
ROBERT MOUSSET

Vandaag Robert Mousset. Deze Groningse arts in opleiding tot MLD-specialist kent het inwendige van de mens op z’n duimpje en heeft fietsen als grote passie. Maar hij ziet de Krachttoer voor Hersenletsel ook en bij uitstek als een uitgelezen mogelijkheid om aandacht te vragen voor Niet Aangeboren Hersenletsel. Hier is zijn verhaal:

‘Dag, ik ben Robert Mousset, geboren op 6 maart 1990 in Brummen. Ik ben 29 jaar en sinds mijn studie geneeskunde woonachtig in het mooie Groningen. Ik woon samen met mijn partner, Marije. Ik werk momenteel met veel plezier in het Medisch Centrum Leeuwarden als arts in opleiding tot specialist Maag-Darm-Leverziekten. Sport is mijn grootste hobby. Nadat het voetballen niet meer te combineren viel met mijn werk, ben ik mij gaan richten op hardlopen en wielrennen. Ik vind het heerlijk om te fietsen in het Groninger achterland maar een rondje Veluwe met klim op de Posbank blijft mijn favoriet. Ik heb geen ervaring met lange-afstandsfietsen, maar houd er van om mijn grenzen te verleggen. De Krachttoer voor Hersenletsel 2019 met Team Breinpijn is een fantastische sportieve uitdaging en een prachtig initiatief. Tijdens mijn werk kom ik regelmatig in aanraking met patiënten met Niet Aangeboren Hersenletsel. Ik heb altijd veel respect voor de fysieke en mentale beperkingen waar deze patiënten en hun familie tegenaan lopen. Met Team Breinpijn hoop ik een mooi bedrag op te halen en daarnaast meer bekendheid te genereren voor Niet Aangeboren Hersenletsel.’

U kunt ons helpen: koop 1 meter voor 1 mens! Dat kan hier: http://bit.ly/2v5TdL3 of hier: http://bit.ly/2GlsUXE onder vermelding van ‘Een Meter Per Mens’.

Of stort uw bijdrage op bankrekening: NL 80 RABO 0325 462 909 van stichting BreinPijn Hellevoetsluis, onder vermelding van ‘Een Meter Per Mens’.

Lees ons hele verhaal hier

DELEN IS HELEN!
STEUNEN IS STORTEN!