‘KRACHTTOER VOOR HERSENLETSEL’ 2019 – TEAM BREINPIJN
 
Een wielerequipe van formaat. Zij gaan 29 en 30 juni in 24 uur 645.9 km fietsen voor Niet Aangeboren Hersenletsel georganiseerd door stichting BreinPijn Nederland ‘Helpen bij Hersenletsel’. We stellen ze één voor één aan u voor.
 
SANDRA MEEUWSEN

Vandaag Sandra Meeuwsen. Een vrouw met veel ervaring in de wereld van de sport, als sportvrouw, als beleidsmaker en als wetenschapper:

‘Ik ben Sandra Meeuwsen, bouwjaar 1966 (4 februari), geboren op Curaçao, woon nu in Driebergen-Rijsenburg. Ik ben zelfstandig ondernemer (www.soulconsult.nl) en word gevraagd als interimmanager of adviseur, veelal op het gebied van sport, bewegen en maatschappelijke ontwikkeling. Op dit moment werk ik voor de gemeente Dordrecht. Daarnaast ben ik docent bij de Master Strategy & Leadership aan de AOG en bij de MBA Sportmanagement van de Wagner Group. Deze ervaringen verwerk ik momenteel in een proefschrift als (sport)filosoof bij prof. dr. René ten Bos. Verder speel ik sinds 2013 (jazz) trompet. Ik heb twee kinderen van 15 en 18 jaar uit een eerdere relatie en woon samen met Han Duindam. Ik noem mezelf een rijpe vijftigeR. Ik ben 53 jaar. Lang in het Rijk van Nijmegen gewoond, van 1968 tot 1999. Qua studie: ik ben in 1990 afgestudeerd als filosoof aan de Radboud Universiteit. Daarna ben ik aan het werk gegaan; eerst in de biologische landbouw, en vanaf 1994 in de sport. Tot 2007 was ik werkzaam bij het NOC*NSF als beleidsmedewerker en programmamanager. Sinds 2008 ben ik zelfstandig ondernemer. Waarom ik deze duursportprestatie met het team van BreinPijn belangrijk vind? Ik vind het mooi om dit initiatief mede mogelijk te maken en breng mijn ervaring met sportstimulering en fundraising graag in. Verder is het doel van de stichting, ‘Helpen bij Hersenletsel’, een belangrijke aanvulling in dit krachtenveld, waar ik me ook mee kan verbinden vanuit NAH-ervaringen in eigen kring. Ik doe ook mee voor Bob en Harm, twee mannen uit mijn netwerk die op te jonge leeftijd getroffen zijn door een herseninfarct en kampen met Niet Aangeboren Hersenletsel. In de jaren 1984-1998 was ik wedstrijd-(tri)atlete. Het fietsen vormde een belangrijke bouwsteen voor prestatieverbetering. Na mijn carrière ben ik altijd veel blijven fietsen, bijvoorbeeld voor deelname aan de Marmotte of andere toertochten.’

 

U kunt ons helpen: koop 1 meter voor 1 mens! Dat kan hier: http://bit.ly/2v5TdL3 of hier: http://bit.ly/2GlsUXE onder vermelding van ‘Een Meter Per Mens’.

Of stort uw bijdrage op bankrekening: NL 80 RABO 0325 462 909 van stichting BreinPijn Hellevoetsluis, onder vermelding van ‘Een Meter Per Mens’.

Lees ons hele verhaal hier

DELEN IS HELEN!