‘KRACHTTOER VOOR HERSENLETSEL’ 2019 – TEAM BREINPIJN

Een wielerequipe van formaat. Zij gaan 29 en 30 juni in 24 uur 645.9 km fietsen voor Niet Aangeboren Hersenletsel georganiseerd door stichting BreinPijn Nederland ‘Helpen bij Hersenletsel’. We stellen ze één voor één aan u voor.
 
VINCENT VAN AALST

Vandaag Vincent van Aalst. Samen met Jacques Helderop en Justin Lewis de powerbikers van Team BreinPijn. Ze kennen de kilometers en brengen BreinPijn over de streep. Hier is zijn verhaal:

‘Hallo, ik heet Vincent van Aalst. Ik ben geboren in 1979, en woonachtig in Den Hoorn Zuid-Holland. Ik ben 39 jaar en in het dagelijks leven ben ik systeembeheerder. Waarom ik deze duursportprestatie met het team van BreinPijn zo graag wil doen? Om mijn eigen grenzen te verkennen en mijn teamgenoten te helpen deze rit goed te volbrengen. Het is een echte teamprestatie waarin je goed moet samenwerken. Dat vergt nogal wat. Dit jaar heb ik als voorbereiding circa 3.500 kilometer op de racefiets doorgebracht. De meeste trainingen heb ik solo gereden, om het zo zwaar mogelijk te maken. In het verleden (1997- 2004) ben ik semiprofessioneel mountainbiker geweest, met als belangrijkste prestatie een tweede plek bij het Nederlands Kampioenschap 2000 met de beloften en deelname aan EK en WK. Ik heb ook diverse wedstrijden op de weg gereden. In 2011 voor het eerst kennis gemaakt met ultrafietsen, in de 24 uur van de Nürburgring. Deze race heb ik zowel in een groep, als alleen gereden. In 2014 heb ik ook deelgenomen aan de 24 uur van Zandvoort. Daarbij vind ik Niet Aangeboren Hersenletsel, het doel waarvoor Team BreinPijn de weg opgaat, erg belangrijk.’

U kunt ons helpen: koop 1 meter voor 1 mens! Dat kan hier: http://bit.ly/2v5TdL3 of hier: http://bit.ly/2GlsUXE onder vermelding van ‘Een Meter Per Mens’.

Of stort uw bijdrage op bankrekening: NL 80 RABO 0325 462 909 van stichting BreinPijn Hellevoetsluis, onder vermelding van ‘Een Meter Per Mens’.

Lees ons hele verhaal hier

DELEN IS HELEN!