Uitgeverij Koninklijke van Gorcum B.V. heeft recent de belangrijkste boeken van Jenny Palm aanmerkelijk in prijs verlaagd. Dat was nodig want de boeken van de bekendste neuropsycholoog en auteur over Niet-Aangeboren Hersenletsel leken zo langzamerhand onbereikbaar voor heel veel inkomensgroepen.

En dat terwijl de twee belangrijkste titels ook door onze stichting worden beschouwd als de meest laagdrempelige en informatieve publicaties over NAH die mensen kunnen lezen. We geven ze altijd cadeau. Ze dragen bij aan kennis en informatie over een schrijnend maatschappelijk leed en zijn geschreven in een indringend en ontroerend proza.

Het gaat over de volgende publicaties:
Omgaan met hersenletsel – van € 42,50 naar € 34,95.
Hersenletsel heb je niet alleen – van € 36,95 naar € 29,95.

Je zou kunnen betogen dat de uitgever de boeken eigenlijk nog voor een veel lager bedrag in de winkel had kunnen leggen, gezien de drukmogelijkheden van tegenwoordig. En dan zouden we u gelijk geven. Maar goed. Iets is al beter dan niets. Jenny’s boeken moeten er zijn. En wellicht gaat ook een Koninklijke uitgeverij spoedig mee met de geldende prijzen voor boeken die al jaren bestaan, en hun glans nooit verliezen, maar waarvan de kostprijs al lang terugverdiend is.

Interview
Een lang en interessant interview met auteur en neuropsycholoog Jenny Palm is nog altijd verkrijgbaar bij Uitgeverij ErgensinHolland voor een paar luttele euro’s, inclusief btw en verzendkosten. Dat interview vindt u hier.