‘MARGREET LOOPT’ is afgerond, en hoe!

Margreet Lucasse liep voor Niet Aangeboren Hersenletsel in haar eentje een tracé van Tours naar Saintes (van 230 km) op de Camino naar Santiago de Compostella in september 2019. Hier is de voorlopige eindstand van vandaag zaterdag 14 september 2019. Kijk bij onze actiestanden voor het fantastische resultaat dat Margreet op eigen kracht heeft weten te realiseren. Weinigen doen haar dat na. We zijn haar daarvoor zeer dankbaar! Bloemen van BreinPijn en een veilige thuisreis Margreet!

U kunt Margreet nog altijd helpen met helpen. Stort uw donatie op bankrekening: NL 80 RABO 0325 462 909 van stichting BreinPijn Nederland, onder vermelding van ‘Margreet loopt.

‘Ik loop voor Hersenletsel’
Margreet Lucasse is gediplomeerd verzorgende voor onder andere patiënten met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Dit jaar loopt ze in haar eentje het 230 kilometer lange stuk van de Camino tussen Tours en Saintes in de richting van Santiago de Compostella. Alle sponsoropbrengsten van haar tocht doneert ze aan het ‘Innovatiefonds voor Hersenletsel’ van stichting BreinPijn Nederland. U kunt Margreet helpen met helpen. Stort tenminste € 12,50 (meer mag natuurlijk ook!) op bankrekening: NL 80 RABO 0325 462 909 van stichting BreinPijn Hellevoetsluis, onder vermelding van ‘Margreet loopt’ en u ontvangt als dank de Heldenspeld voor Niet Aangeboren Hersenletsel thuisgestuurd. Wij houden op de website en op Facebook bij hoeveel sponsorbijdragen Margreet met haar dappere tocht ophaalt.

Margreet Lucasse:
Zelf zegt ze hierover: ‘Bij mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel zijn in de hersenen verbindingen verstoord en doen het lijf en het hoofd niet meer wat zij willen. Ik maak het dagelijks mee in mijn werk. Voor veel mensen met hersenletsel is adequate en professionele hulp bij het zoeken naar nieuwe wegen topprioriteit. Stichting BreinPijn steunt innovatie, onderzoek en praktische hulpmiddelen met het doel de zorg bij mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel te vernieuwen. Stichting BreinPijn wil ook de verbinding van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel en de samenleving verbeteren. Daarvoor loop ik graag een traject van de Camino. Wilt u mij steunen?’

BreinPijn
De landelijke stichting BreinPijn heeft jaarlijks talloze bijzondere acties voor Niet Aangeboren Hersenletsel. Houd onze website in de gaten, er zijn nog veel meer acties gaande! Kom zelf ook in actie. Iedereen kan een actie bedenken voor stichting Breinpijn. Bel ons op 06 131 79 441 of mail info@brein.org als u een leuk idee voor een eigen actie heeft, en we zullen u ondersteunen waar mogelijk. U kunt ook het handige actieformulier invullen.

MARGREET ZET STAPPEN IN DE PERS!

En ook hier

Dit is de verzilverde Heldenspeld die u kunt ontvangen.

© foto Margreet bij Boaz Timmermans 2019