‘Ik loop voor Hersenletsel’
Margreet Lucasse is gediplomeerd verzorgende voor onder andere patiënten met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Dit jaar loopt ze in haar eentje het 230 kilometer lange stuk van de Camino tussen Tours en Saintes. Alle sponsoropbrengsten van haar tocht doneert ze aan het ‘Innovatiefonds voor Hersenletsel’ van stichting BreinPijn Nederland. U kunt Margreet helpen met helpen.
Stort tenminste € 12,50 (meer mag natuurlijk ook!) op bankrekening: NL 80 RABO 0325 462 909 van stichting BreinPijn Hellevoetsluis, onder vermelding van ‘Margreet loopt’ en u ontvangt als dank de Heldenspeld voor Niet Aangeboren Hersenletsel thuisgestuurd.
U mag natuurlijk ook doneren met de doneerknop op de Home-pagina van onze website.
Wij houden op de website en op Facebook bij hoeveel sponsorbijdragen Margreet met haar dappere tocht ophaalt.

Margreet Lucasse:
Zelf zegt ze hierover: ‘Bij mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel zijn in de hersenen verbindingen verstoord en doen het lijf en het hoofd niet meer wat zij willen. Ik maak het dagelijks mee in mijn werk. Voor veel mensen met hersenletsel is adequate en professionele hulp bij het zoeken naar nieuwe wegen topprioriteit. Stichting BreinPijn steunt innovatie, onderzoek en praktische hulpmiddelen met het doel de zorg bij mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel te vernieuwen. Stichting BreinPijn wil ook de verbinding van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel en de samenleving verbeteren. Daarvoor loop ik graag een traject van de Camino. Wilt u mij steunen?’

Hoe een dapper mens het verschil kan maken. ‘Margreet loopt’.