Warren’s Sportinstituut steunt BreinPijn

© foto’s Floor Snijders van Floorerend 2019

Maandag 11 maart 2019 om twee uur opende burgemeester van Hellevoetsluis, Milène Junius, in Warren’s Sportinstituut, de internationale actie ‘Let’s Move For a Better World’. Warren’s Sportinstituut heeft besloten als goede doel zich volledig in te zetten voor Niet Aangeboren Hersenletsel. In het bijzonder voor de revalidatie van een jonge vrouw van 21 jaar, Rowenda, die onlangs door een hersenbloeding Niet Aangeboren Hersenletsel heeft gekregen. Haar revalidatie is bij Warren’s Sportinstituut kosteloos in professionele handen. For as long as it takes. Kijk, dat is aanpakken! Warren’s Sportinstituut werkt samen met Stichting BreinPijn Nederland – ‘Helpen bij Hersenletsel’.
De burgemeester van Hellevoetsluis, Milène Junius, kreeg door Martin Warren de Heldenspeld voor Hersenletsel van de Stichting BreinPijn opgespeld. Een speld die alle professionials van Warren’s Sportinstituut gedurende de gehele actieperiode zullen dragen. We juichen de voortvarendheid van Warren’s Sportinstituut en Technogym van harte toe.
Wil jij Breinpijn Nederland ook steunen? De opbrengst van de Heldenspeld draagt direct bij aan ons ‘Innovatiefonds voor Hersenletsel’. Je koopt de speld hier: https://bit.ly/2FxgGLl

Burgemeester van Hellevoetsluis Milène Junius opent samen met Rowenda de wereldwijde actie ‘Let’s Move for a Better World’ in Warren’s Sportinstituut.

Martin Warren van Warren’s Sportinstituut toont het openingsscherm aan de burgemeester van Hellevoetsluis Milène Junius en Rowenda.

Burgemeester van Hellevoetsluis Milène Junius draagt met trots de Heldenspeld voor Niet Aangeboren Hersenletsel van de stichting BreinPijn Nederland.

‘Wees een Held, Koop een Speld’, de actie van stichting BreinPijn Nederland, wordt gesteund door alle medewerkers bij Warren’s Sportinstituut. Burgemeester van Hellevoetsluis Milène Junius krijgt de Heldenspeld voor Niet Aangeboren Hersenletsel van Martin Warren.