Bekijk onze activiteiten op Social Media
met videomateriaal, Twitter en Facebook items

Onze actie ‘WEES EEN HELD, KOOP EEN SPELD‘ in beeld:
Een speciaal voor en door cliënten met Niet Aangeboren Hersenletsel ontwikkelde ‘prikkelarme’ en vertraagde presentatie van de visie zoals die is verwerkt in het beeldmerk van de Stichting BreinPijn Nederland – ‘Helpen met Hersenletsel’.

SHARE IT OR WEAR IT!
Koop de Heldenspeld in onze webshop. Iedereen kent ten minste drie familieleden of vrienden met Niet Aangeboren Hersenletsel. Je kunt de Heldenspeld dragen of weggeven en zo het gedachtegoed verder helpen verspreiden. Dank je wel voor je steun.

Overprikkeling van de zintuigen is een van de belangrijkste en meest ongrijpbare klachten van Niet Aangeboren Hersenletsel. Het is aan de buitenkant niet te zien, maar het veroorzaakt aan de binnenkant, in de hersenen, een storm van audiovisuele, en olfactorische chaos die soms regelrecht onleefbaar kan worden. Hier een impressie van de soms ondraaglijke audiovisuele overprikkeling die sommige cliënten met Niet Aangeboren Hersenletsel vrijwel dagelijks ervaren. Gemaakt samen met cliënten met Niet Aangeboren Hersenletsel. 

Neem cliënten met Niet Aangeboren Hersenletsel serieus. Koop uit respect de Heldenspeld en steun ons Innovatiefonds voor Niet Aangeboren Hersenletsel.