‘Morning has broken…’

Op zondagochtend 30 juni hondsvroeg trapt het Team BreinPijn in de ‘Omloop van Voorne’ de laatste kilometers weg van 645.900 meter die in 24 uur non stop is gereden in de ‘Krachttoer voor Hersenletsel 2019’ voor Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Georganiseerd door de landelijke stichting BreinPijn Nederland. 18 wielrenners, mannen en vrouwen van Team Breinpijn, fietsen gezamenlijk de glorende dageraad in na een ongekende duursportprestatie voor het goede doel.

We finishen vandaag vandaag op zondag 30 juni tussen 10.00 en 11.00 uur onder de feestelijke boog van DAKA Sport op de ruime parkeerplaats van Historyland, Ravenseweg 11c, 3223 LM Hellevoetsluis, Zuid-Holland. En we hopen vurig dat al onze supporters de dodelijk vermoeide renners komen binnenhalen. De eindstreep is in zicht! De burgemeester van Hellevoetsluis, mevrouw Milène Junius, zal deze sporthelden huldigen tussen elf en twaalf uur komen huldigen en dan is het feest voor vermoeiden.

Help ons met helpen: koop voor 1 tientje 1 meter voor 1 mens! Stort op bankrekening: NL 80 RABO 0325 462 909 van Stichting BreinPijn Nederland, onder vermelding van ‘Een Meter Per Mens’. Lees ons hele verhaal hier: http://bit.ly/2JG3EgQ
DELEN IS HELEN!